Directorii Spitalului Județean amenință cu demisiile din cauza salariilor

spitalul judeteanDirectorii Spitalului Județean amenință cu demisiile din cauza salariilor. Deputatul PSD, Tamara Ciofu, a declarat că a primit o adresă de la reprezentanții Spitalului Județean, care spun că vor pleca de pe funcții din 1 ianuarie, întrucât salariile pe care le primesc sunt mai mici decât cele ale medicilor și asistenților care lucrează efectiv în spital.

like facebookÎn toată problema salarizării sunt multe discuții, dar problema salarizării personalului care acum ocupă funcții de conducere este o situație concretă. Am primit un e-mail de la Spitalul Județean prin care ni se spune că toată echipa de conducere de la spital, în frunte cu directorul de îngrijiri, de la 1 ianuarie vor să plece pentru că cei care au câștigat concursul erau salarizați mult mai bine și acum au pierdut la jumătate prin această funcție de conducere. Nu se poate să dăm aceste funcții importante și responsabile unor persoane care nu au experiență suficientă în management, chiar în profesia pe care o reprezintă în instituție”, a spus Tamara Ciofu la o întâlnire cu sindicaliștii.

A fost contrazisă de un sindicalist, care i-a spus că directorii care vor să părăsească funcțiile să o facă pentru a lăsa locul unor tineri să le ocupe.

4 thoughts on “Directorii Spitalului Județean amenință cu demisiile din cauza salariilor

  1. Sa își dea demisia!!! Uite ce mari somități sunt ei! Vor salarii de doctori. Măi nepricopsitilor , nicăieri în Europa un sef de spital nu are salariul mai mare ca a unui medic specialist! Ați ajuns Directori ,știm cu toții cum, si acum va credeți mai inteligenți? Inteligenta nu se ia ,dacă stai pe lângă oameni deștepți, ci se dobandeste! !!! Așa ca sunteți tot ca atunci când lipeati afișe! Sunteți mari specialiști în management??????? Arătați diplomele! Mergeți în sectorul privat pe salarii „uriase”,așa ca pentru voi.

  2. N-au deat sa plece, oricum nu iau masuri bune pentru salariati, parca este un concurs sa fie numit cel mai incompetent si prost manager pe postul de manager la Spitalul Judetean, eventual sa se mai multumeasca un activ de partid si acoliti lor

  3. Probabil au salarii prea mici? Parca era vorba sa stimulam cadrele medicale sa nu mai plece in strainatate si sa isi faca datoria si nu pe cei de la birouri?Parca asa era?Nu?….
    Daca sunt nemultumiti de salarii sa se duca in mediul privat , sau , de ce nu? la Primariile ce vor deveni insolvabile pentru ca nu vor mai avea bani sa plateasca salariatii care oricum sunt platiti mai prost decat managerul de la Siptalul Judetean, sa se umileasca in fata primarului pentru un salariu mai mare pe care oricum nu il va putea primi la timp, pentru ca lumea e prea lacoma dupa bani si au permis votarea de salarii mult peste puterea de lata a administratiilor locale. Deci… MULT SUCCES , DATI-VA DEMISIA!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *