VIDEO! Alarmă de nedescris după explozia de pe Primăverii: țipete de copii, oameni panicați și o armată de salvatori

explozie bloc primaverii 10Explozia care a avut loc vineri, pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, a produs o alarmă de nedescris în zonă. Un clip făcut de un martor la întregul eveniment, postat pe paginile de socializare, arată cât de îngrijorați sunt localnicii din zonă.

Totodată, se aud plânsete de copil, dar și sirenele salvatorilor veniți la locul incidentului.

Mai multe persoane, între care și copii, au fost rănite.

like facebookSuflul exploziei a fost atât de puternic, că bucățile care au sărit din geam și tencuială au lovit și trecători, ajungând până în mijlocul străzii. Patru persoane au ajuns la spital, iar alte 20 au fost evacuate din bloc. Mai multe apartamente au fost distruse, de asemenea și mașini. La fața locului intervin echipaje de pompieri și cadre medicale de la Ambulanță.

3 thoughts on “VIDEO! Alarmă de nedescris după explozia de pe Primăverii: țipete de copii, oameni panicați și o armată de salvatori

  1. Uite cum traverseaza prin fata pompierilor! Cat de nepasatori sunt oamenii astia, altii sunt raniti acolo si ei traverseaza, ca ei au o treaba mai importanta! Zero la capitolul civilizatie.

  2. În asemenea situații ar fi trebuit întâi e toate sa se oprească circulația, sa se îngrădească orice alt acces în perimetru cu excepția celor abilități sa intervină. Haos total fiecare se îmbulzea pe acolo. ..ca la români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *