FOTO! Tragedie! Un bărbat a fost lovit mortal de o mașină

accident mortal (2)O tragedie a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în comuna suceveană Dumbrăveni, unde un bărbat din Leorda, județul Botoșani, a murit după ce a fost izbit puternic de o mașină condusă de Vasile Iftode din Flămânzi.

Din primele informații, omul se afla sub influența băuturilor alcoolice și voia să ia o mașină la ocazie. La un moment dat s-a dus la stația peco, crezând că va avea mai mult succes, dar când a traversat strada, nu s-a asigurat și un autoturism din Botoșani l-a izbit puternic.

În ciuda manevrelor de resuscitare, Marcel Nechifor, de 45 de ani, din Leorda, a murit. Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

„[…] în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, la ieșirea din comuna Dumbrăveni, un tânăr de 29 de ani din județul Botoșani, a surprins și accidentat un bărbat de 45 de ani din județul Botoșani, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma accidentului, pietonul, ce nu era echipat cu elemente de vizibilitate pe timpul nopții, a suferit leziuni grave, fiind transportat cu ambulanța la spital unde, la ora 00.06, a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

accident mortal (1)

One thought on “FOTO! Tragedie! Un bărbat a fost lovit mortal de o mașină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *