Un consilier local susține că la Cornișa sunt mai multe probleme și îl critică pe Flutur: El pune bomboana pe colivă acum și crede că iese din joc

cornisa santier7Un consilier local susține că la parcul Cornișa sunt mai multe probleme și că anul acesta nu va fi pus în funcțiune. Mihai Tincu, consilier PSD, susține că proiectul nu este clar în ceea ce privește camera tehnică de după bazinul acoperit, unde, spune el, se adună din clorul folosit la bazine și nu poți accede la instalațiile tehnice, la pompe și tablouri. El mai spune, de asemenea, că ventilația la subsol nu este proiectată.

like facebookTincu l-a criticat pe primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, că încearcă să arunce vine asupra constructorului și proiectantului la problemele apărute, în loc să ia măsuri și să refacă proiectul și chiar să numească un alt manager de proiect. Declarațiile consilierului local au fost făcute după ce primarul a cerut proiectantului și constructorului să plătească conductele deteriorate la bazine după inundațiile de anul trecut.

Ar fi trebuit să o facă în iulie 2016, nu să o ascundă. El atunci a ascuns-o. A făcut o anchetă și a constatat că s-au folosit materiale proaste și că s-a lucrat prost, adică s-a folosit ciment prost calitativ nu cel prevăzut în proiectare și au lucrat firme de mâna șaptea, de la Focșani. Au lucrat prost, cu materiale proaste, iar la o ploaie mai zdravănă s-a dărâmat. Acolo nu are canalizare acolo, heleșteul nu e gata. Cu declarația asta se îngroapă a doua investiție mare în oraș. După teatru, a îngropat și Cornișa. El pune bomboana pe colivă acum și crede că iese din joc. Trebuia să declare acum un an, să ia măsuri de atunci, să refacă proiectul, să o pună la treabă pe doamna Zăiceanu (nr. administratorul public), să numească eventual alt manager de proiect, alt diriginte de șantier ca să o scoată la capăt. Acum se plânge că nu are bani Așa este. Dar nici ăia nu au de ce să-i dea. Ciubotaru a cheltuit de nu știu câte ori acolo. Proiectantul este de prin București . Nici nu a venit pe aici. Asta e treaba managerului care și-a prins urechile în lucrarea asta. Nu am nimic cu nimeni. Se întâmplă la toată lumea, dar nu sunt de acord cu stilul șmecheresc, de descurcăreț, în care poți rezolva totul cu declarații”, a menționat Mihai Tincu.

Consilierul local a afirmat că inițial Flutur a dat vina pe PSD pentru nefinalizarea proiectului, pentru ca acum să vină și să spună că sunt încă probleme și că nici heleșteul nu este gata.

Cine o crede în lumea asta că o să-i dea banii ăștia, acum după un an de la surpare”, a mai spus Tincu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *