FOTO Bătuți cu bestialitate după o şicanare în trafic. Doi tineri au ajuns la spital

batut in traficDoi tineri au ajuns, vineri, la spital după o altercaţie în trafic. S-a întâmplat în oraşul Darabani, când doi fraţi, de 24 şi 28 de ani, au avut o altercaţie la o terasă cu un cunoscut.

Şicanările au continuat şi după ce au plecat de la terasă cu o maşină. Au fost blocaţi în zona centrală a oraşului de către două autoturisme şi au fost luați la bătaie.

În urma loviturilor primite, cei doi au ajuns la spital şi au formulat plângeri penale împotriva agresorilor. Potrivit acestora într-o maşină se afla un bărbat, iar în cealaltă patru persoane toţi sărind la bătaie.

Agresorii au multe antecedente de acest fel si erau pregatiti cu cutite si bate pe care le-au folosit fara nicio retinere. Organele competente vor face cercetarile de rigoare dar cred ca astfel de fapte antisociale si barbare trebuie descurajate”, susține unui dintre martori.

like facebookPoliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

batut in trafic1

7 thoughts on “FOTO Bătuți cu bestialitate după o şicanare în trafic. Doi tineri au ajuns la spital

  1. Trebuiau câțiva pași polițiști și vreo două plutoane de jandarmi să stea după băieții ăștia pe la terase prin oraș și după aia vreo două mașini să meargă după ei că li s-a umflat votca-n ei și nu care cumva să-i oprească niște tovarăși de pahar și să le dea la nas. Polițiștii ăștia nu pot fi niciodată lângă tine când ai nevoie apar numai când nu vrei să-i vezi , niște nesimțiți.

  2. daca in Darabani care are o singura strada si citeva ulite…. a dus la sicanari in trafic si batai cu bate, ca la 1907,….. atunci in orasele mari ce sa zicem?

  3. Sunt șoferul agresat și vreau sa fac precizarea ca atacatorii nu ne sunt niște cunoscuți și nici nu eram împreună la o terasa. Mergeam de acasă spre centru,am făcut semn unui participant la trafic sa reducă viteza (intr-o curba intra în mine dacă nu franam)iar când am parcat în centru am fost luați la pumni, trași afară din mașină și batuți de respectivul șofer și alții 4 care au venit ,blocandu-ne masina sa nu putem pleca. Va mulțumesc!

  4. Cine sunt agresorii? Va rugam sa ne spuneti! Trebuie să știm. Si trebuie sa stim si ce se intampla cu găștile astea din Darabani pentru care nu există lege!

  5. Astai clanul lui bujor
    Bujor omoara lumea cu masina si aia cu bata,sunt protejati de politie de asta se intampla asa ceva intr.un fund dee darabani
    Politia ia masuri cand unul merge in cimitir si unul la puscarie,sau il baga prin usa din fata si il scoate prin spate

  6. Darabanean2,ce sa le faci?Doar una scurta.Sunt puslmalele unora mari Șefi din Darabani .Ii stiti prea bine,dar nu rezolvați nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *