FOTO Mascații de la Jandarmerie au descins în Tabăra Agafton, la primele ore ale dimineții

jandarmi mascati Airsoft Agafton Tinerii aflaţi în Tabăra Naţională Militară de Airsoft au fost treziți din somn de mascații de la Jandarmerie. Sunetul goarnei care în mod obişnuit anunţă deşteptarea la ora 06.00 a fost înlocuit de voci puternice care spuneau ,,Deşteptarea! Jandarmeria! Toată lumea pe platou!”.

like facebookLucrurile s-au lămurit în scurt timp pe platoul din faţa spaţiilor de cazare, unde organizatorii taberei şi jandarmii echipaţi ca pentru o acţiune reală le-au explicat că totul a fost doar un exerciţiu, o continuare mai apropiată de ,,realitatea militară” a antrenamentelor pe care le-au făcut în pădurea Ipoteşti.

Dacă tot i-au trezit, jandarmii le-au prezentat câteva elemente de dresaj cu câinii de serviciu care i-au însoţit, dar şi tehnica din dotare, specifică misiunilor executate în mod curent, după care şi-au luat la revedere de la participanţi, deoarece ,,înviorarea” nu mai putea fi amânată, conform programului taberei.

Tabăra Airsoft este organizată în  Tabăra ,,Codrii de Aramă” din Agafton în perioada 04 – 14 august, de Clubul Sportiv Airsoft Botoşani.

Airsoft Agafton 11.08.2017 074

Airsoft Agafton 11.08.2017 048

 

 

 

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*