Profesorul acuzat că se culca cu elevii săi, lăsat de judecători să profeseze din nou în domeniul restaurantelor

profesor lupu paul la instanta1Judecătorii i-au ridicat unele interdicţii profesorului de la Şcoala de Cooperaţie ce este acuzat că a întreţinut relaxii sexuale cu o parte din elevii săi.

Astfel, potrivit unei sentinţe date vinei de Judecătoria Botoşani, Paul Lupu are voie să profeseze în cadrul restaurantelor şi să ofere activităţi de consiliere în domeniul alimentaţiei.

Până acum acesta nu avea voie nici măcar să intre în localurile unde se serveau băuturi alcoolice sau alimentare. Fost director de restaurant acesta şi-a găsit un loc de muncă la o pensiune din judeţul Suceava şi a solicitat instanţei ca măsurile de control judiciar să îi fie eliminate. Totuşi, judecătorii încă nu i-au permis să se întoarcă la catedră.

În sarcina lui Paul Lupu, profesor şi administrator la localurile Sofia, din judeţul Suceava şi Rediu din Botoşani, s-au reţinut peste 30 de acte materiale fiind trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Profesorul aborda elevii mai timizi şi apoi se culca cu ei. Culmea el le făcea sex oral şi îi masturba. Elevii au trăit o traumă şi cu greu s-au deschis în faţa anchetatorilor. De cealaltă parte, Paul Lupu nu a dorit să dea declaraţie el susţinând doar că este un profesor de excepţie.

like facebookÎn urmă cu un an procurorii DIICOT au deschis ancheta, iar la descinderi profesorul a fost găsit în apartament cu un fost elev de-al său. Iniţial erau suspiciuni că Paul Lupu îşi întregistra scenele de sex, însă în urma expertizelor dispuse nu s-au găsit probe în acest sens, astfel că dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.

3 thoughts on “Profesorul acuzat că se culca cu elevii săi, lăsat de judecători să profeseze din nou în domeniul restaurantelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *