A intrat cu Mercedes-ul în mașina Poliției, iar acum este bun de plată

Un bărbat de 31 de ani a distrus intenționat, cu un Mercedes Benz, o autospecială de poliție, după o urmărire ca-n filme, iar acum este bun de plată.

Ș.I., din comuna Șerbăuți, județul Suceava, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru distrugere. Costurile de reparație ale autospecialei este de aproape 6.000 de lei.

Potrivit anchetatorilor, la data de 4 iunie 2016, în jurul orei 20.20, poliţiştii din comuna botoșăneană Tudora au efectuat semnal de oprire, unui autoturism care se deplasa pe DJ 208I, în localitatea Tudora, judeţul Botoşani, conducătorul autoturismului ignorând însă semnalele şi continuându-şi deplasarea.

Echipajul de poliţie a procedat la urmărirea autovehicului, până în localitatea Lespezi, judeţul Iaşi, unde, la un moment dat, conducătorul acestuia a intrat pe un drum sătesc, refugiindu-se apoi într-un garaj.

Ulterior, după ce poliţiştii au coborât din autospeciala de serviciu pentru a cerceta zona, conducătorul auto a pus în mişcare autoturismul, iar pentru a putea ieşi din garajul respectiv, în mod intenţionat a lovit de două ori autospeciala poliţiei.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul urmărit a fost condus de Ş. I. de 31 de ani, din comuna Şerbăuţi, judeţul Suceava.

 

2 thoughts on “A intrat cu Mercedes-ul în mașina Poliției, iar acum este bun de plată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *