FOTO! Percheziții DNA în două instituții publice din Botoșani și la locuințele mai multor șefi

perchezitii politie botosani (2)Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.

În cursul zilei de 20 iulie 2017, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate în municipiul Botoșani, din care 4 sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

perchezitii politie botosani (1)

Percheziţiile au loc la Parchetul de pe lângă Tribunal şi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Sunt vizate fapte de corupţie şi asimilate acestora, persoanele vizate fiind suspectate de împiedicarea făptuirii justiţiei.

Verificările procurorilor au loc într-un birou de la parchet şi trei de la poliţie.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.perchezitii politie botosani (2)

2 thoughts on “FOTO! Percheziții DNA în două instituții publice din Botoșani și la locuințele mai multor șefi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *