Atenție șoferi! Razii ale Poliției Rutiere pe tot parcursul săptămânii în curs

razie politisti rutieri botosaniPoliţiştii botoşăneni vor acţiona, în săptămâna 10-16 iulie 2017, pe raza întregului judeţ, pentru intensificarea activităţilor de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun, prin nerespectarea normelor legale referitoare la circulaţia pe drumurile deschise circulaţiei publice.

Principalele obiective ale acţiunilor sunt combaterea indisciplinei pietonilor, combaterea neacordării priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept şi pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a drumului public, precum şi combaterea nerespectării regimului legal de viteză, prin prezenţa activă a poliţiştilor rutieri pe sectoarele de drum cu risc rutier ridicat.

like facebookAstfel, pe parcursul zilelor de luni şi marţi, au fost organizate acţiuni preventiv-reactive, pentru combaterea nerespectării normelor rutiere de către pietoni şi prevenirea evenimentelor rutiere.

Acţiunea s-a desfăşurat atât în mediul urban, pentru combaterea nerespectării normelor rutiere privind traversarea drumului public, cât şi în mediul rural pentru sancţionarea prezenţei/deplasării neregulamentare a pietonilor pe drumurile publice.

Astfel, poliţiştii au aplicat 213 sancţiuni contravenţionale, din care 78 pietonilor pentru traversarea prin loc nepermis a drumului public şi 9 pentru deplasare neregulamentară pe partea carosabilă.

Pentru abaterile constatate, în 34 de cazuri, poliţiştii au aplicat amendă contravenţională, iar în celelalte 53, a fost aplicată sancţiunea avertismentului.

loading...

Loading...

1 Comentariu

  1. CCC spune:

    Astfel de actiuni au avut loc si vor mai avea loc,atat timp cat voi moldovenii sunteti cei mai saraci din Romania. Politia e trimisa in strada sub acest pretext,dar adevarul e ca se afla acolo pentru a jecmani pupulatia si-asa amarata. Mergi in orice alt oras din tara si nu vei vedea Militian la colt de strada asteptand la panda. Sunteti saraci,sunteti alcoolici,sunteti ZERO….

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*