S-a luat la bătaie cu jandarmii, după ce i s-a cerut să meargă pe trotuar, nu pe stradă.

jandarm cu un traficant de droguri botosani2Un tânăr s-a luat bătaie cu jandarmii, după ce i s-a cerut să meargă pe trotuar, nu pe stradă. Jandarmii au depistat, marți, trei tineri care mergeau pe partea carosabilă a Bulevardului Mihai Eminescu.

La solicitarea de a se deplasa pe trotuar, unul dintre tineri, aflat sub influența băuturilor alcoolice, le-a adresat injurii și a devenit foarte recalcitrant, impunându-se folosirea forței pentru încătușarea acestuia, în conformitate cu prevederile legale.

,,Circul” făcut s-a soldat cu o amendă de 400 de lei și internarea la secția de psihiatrie a Spitalului Mavromatti, dispusă de personalul medical de la Unitatea de Primire a Urgențelor.

like facebookJandarmii au fost sprijiniți de efectivele de poliție aflate în serviciu, în vederea luării măsurilor legale impuse de lege.

Tot marți, cinci tineri care nu au înțeles faptul că nu este permis consumul de băuturi alcoolice în locuri publice au fost și ei sancționați de jandarmi în seara aceleiași zile, trei dintre ei alegând pentru consumul berii esplanada Casei Sindicatelor.

5 thoughts on “S-a luat la bătaie cu jandarmii, după ce i s-a cerut să meargă pe trotuar, nu pe stradă.

  1. Nu stiu cine a inventat chestia cu internatul la Spitalul de nebuni dar sa stiti ca cei de la Urgente trimit la spital de nebuni orice cetatean care ajunge ranit la ei , daca este si baut.

  2. oricum voi ca natie sunteti cei mai alcoolici din Romania. Numai la voi se deschide carciuma la 06 dimineata. Pt ca voi moldovenii sunteti si veti fi o natie de alcoolici,de puturosi si de asistati social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *