Tragedie! Băieţel mort fără a avea nici o afecţiune cunoscută

copil targa spitalÎncă un copil şi-a pierdut zilele în judeţul Botoşani. După moartea copilei de şase ani ce s-a înecat cu mâncare un alt caz a cutremurat comunitatea locală. Este vorba despre un băieţel de nouă ani din localitatea Jijia comuna Albeşti. Miercuri seară băieţelul acuza o stare de greaţă şi vomă. S-a trezit din somn şi a după ce a mai vomat de câteva ori a leşinat, iar părinţii au solicitat ajutorul cadrelor medicale.

Cadrele medicale de la Truşeşti au ajuns primele şi l-au găsit în stare gravă pe copil, acesta fiind fără puls. A fost chemat un echipaj de ambulanţă cu medic de la Botoşani. Medicii au reuşit să îi restabilească pulsul micuţului, după care acesta a fost imediat urcat în ambulanţă pentru a fi transportat la Botoşani.

like facebookDin păcate, deşi inima micuţului era repornită, centrii nervoşi nu mai ajutau organismul să lupte. Ambulanţa a fost nevoită să mai oprească de trei ori pe traseu pentru a resuscita copilul care intra în stop cardiac. În cele din urmă a fost declarat decesul. Deocamdată nu se cunoaşte cauza morţii fiind suspectat un anevrism cerebral.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *