Noi razii ale polițiștilor botoșăneni. Sute de sancțiuni aplicate și permise reținute

filtre1Poliţia Română a luat măsuri suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, în sezonul estival 2017. În perioada 26 iunie –2 iulie, efective mărite de poliţişti au acţionat pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

La acţiunile organizate au participat poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, precum şi de la alte structuri. În urma activităţilor, au fost constatate 79 de infracţiuni (judiciare, economico-financiare, la regimul circulaţiei sau de altă natură), iar 9 persoane au fost surprinse în flagrant delict.

like facebookÎn perioada menţionată au fost aplicate 586 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 199.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 395 de lei.

Poliţiştii au intervenit la 258 de solicitări ale cetăţenilor, majoritatea venite prin intermediul serviciului 112 şi au aplicat 106 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 şi 48 pentru alte fapte. Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi specifice, în urma cărora au aplicat 432 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, din care una pentru consum de alcool şi 250 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 18 permise de conducere, dintre care unul pentru consum de alcool şi 8 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi au retras 13 de certificate de înmatriculare, se arată într-un comunicat al IPJ Botoșani.

 

One thought on “Noi razii ale polițiștilor botoșăneni. Sute de sancțiuni aplicate și permise reținute

  1. ce face?….”siguranta cetateanului”:))))?…Imi place vrajeala asta cu „siguranta cetateanului”. Dar nu e mai corect ca Politia iese la panda??? La dat amenzi pt un mic bonus la salariu??? Eu zic c-asa e mult mai aproape de adevar…Amenzi da de-o viata si chiar nu vad nicio imbunatatire,aceleasi sute de accidente,aceeasi sute de soferi imbibati in alcool. Rezultate?? ZERO…dar suna sudabil s-o dai cu „siguranta cetateanului”:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *