FOTO&VIDEO Captură uriaşă de ţigări de contrandă făcută de poliştii de frontieră. Contrabadiştii opriţi cu focuri de armă

contrabandist tigariPoliţiştii de frontieră au organizat, în noaptea de joi spre vineri, o amplă operaţiune pentru combaterea contrabandei cu ţigări. În jurul orei 2.00 poliţiţştii au observat pe malul râului Prut, în zona localităţii Mitoc un grup de persoane ce transportau colete voluminoase. Persoanele în cauză au fost somate, însă au ignorat mesajele poliţiştilor, astfel că au fost trase mai multe focuri în plan vertical.

Contrabadiştiii au abandonat coletele şi au fugit, iar în urma verificărilor poliţiştii au descoperit mai multe cutii puse în saci de rafie precum şi un autoturism de teren plin cu cutii cu ţigări. Poliţiştii moldoveni au reuşit să reţină un tânră, Cătălin R., de 28 de ani, din judeţul Botoşani ce a încercat să scape trecând înot râul Prut.

 

În urma inventarierii coletelor, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării 22.500 pachete de țigări, diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova, în valoare totală de 255.661 lei. De asemenea, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor şi autoturismul de teren în valoare de 11.360 lei.

„În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat. Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră din Republica Moldova, în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi a depistării tuturor persoanelor implicate”, se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

One thought on “FOTO&VIDEO Captură uriaşă de ţigări de contrandă făcută de poliştii de frontieră. Contrabadiştii opriţi cu focuri de armă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *