O firmă din Botoșani a participat la evenimentul “Inovații în domeniul gestionării apei și parteneriatul strategic România – Israel”

elsacoElsaco a participat miercuri, 21 iunie 2017, la evenimentul “Inovații în domeniul gestionării apei și parteneriatul strategic România – Israel”. Acesta a fost organizat de Ambasada Statului Israel în România împreună cu Autoritatea pentru Apă din Israel și s-a desfășurat la reședința Excelenței Sale Doamna Tamar Samash, Ambasador al Statului Israel la București.

like facebookInvitatul de onoare al serii a fost Mella Schwartz, Director al Diviziei Dezvoltare din cadrul Autorității pentru Apă din Israel. Aceasta a expus o serie de soluții și inovații în domeniul gestionării și tratării apei precum și parteneriatul strategic România – Israel.

Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns și a reunit participanți la nivel de top management din domeniul apei – companii de apă regionale, de proiectare, construcții, consultanță, securitate și autorități guvernamentale din România.

 

One thought on “O firmă din Botoșani a participat la evenimentul “Inovații în domeniul gestionării apei și parteneriatul strategic România – Israel”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *