Isprava unui tânăr din Botoșani: A furat dintr-un magazin din Hârlău, după care a luat mașina patronului și s-a întors acasă

furt-locuintaPolițiștii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău au fost sesizaţi de către un bărbat de 59 ani, din comuna Şipote, pe 11 iunie, despre faptul că i-ar fi fost sustras autoturismul parcat în curtea locuinței.

În urma verificărilor efectuate, s-a constat că un tânăr de 28 de ani, prin forţarea uşii de acces ar fi pătruns în incinta unui magazin alimentar, administrat de persoana vătămată, de unde ar fi sustras patru sticle de băuturi alcoolice şi 200 de lei.

like facebookDe asemenea, tânărul ar fi sustras un autoturism lăsat neasigurat, parcat în curtea persoanei vătămate, deplasându-se pa raza comunei Hlipiceni, din judeţul Botoşani, la locuința de domiciliu.

Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză s-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Iași.

 

One thought on “Isprava unui tânăr din Botoșani: A furat dintr-un magazin din Hârlău, după care a luat mașina patronului și s-a întors acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *