Noi proteste în instituțiile publice: Protest spontan la Protecția Consumatorului și grevă japoneză la Primăria Botoșani

angajati primarie greva japoneza 1Angajații Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor au declanșat. marți, un protest spontan. Ei sunt nemulțumiți de proiectul legii salarizării si solicită să fie salarizați pe aceeași grilă cu angajații de la Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

like facebookPotrivit comisarului șef adjunct al CJPC Botoșani, Mirel Rogalschi, angajații vor asigura doar relația cu publicul, însă nu vor desfășura alte activități și nici controale în teren.

La Protecția Consumatorului Botoșani sunt opt angajați, iar salariul net al unui comisar superior se ridică la 2100 lei.

Și angajații Primăriei Botoșani au fost, marți, în grevă japoneză, fără întreruperea activității.

2 thoughts on “Noi proteste în instituțiile publice: Protest spontan la Protecția Consumatorului și grevă japoneză la Primăria Botoșani

  1. Culmea nesimtirii,spagarii de la pc vor salarii mai mari,dar de cate ori controlati micii comercianti nu plecati cu buzunarele pline,s-au nu va mai ajunge ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *