FOTO! Accident cu trei mașini și nouă răniți produs de un șofer din Botoșani

accident-zvoristea3Un accident cu trei mașini și nouă victime a avut loc, duminică după-amiază, pe raza localității Zvoriștea, din județul Suceava.

Un șofer de 22 de ani, din Darabani, județul Botoșani, a intrat într-o depășire, nu s-a asigurat, iar pe contrasens a lovit din plin un alt autoturism care circula regulamentar, apoi a ricoșat intr-un alt autoturism. Unul dintre conducători era tot din județul Botoșani, iar celălalt din Mureș.

accident-zvoristea4Potrivit reprezentanților ISU Suceava, accidentul nu s-a soldat cu morți. Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu două ambulanțe SMURD şi o autospecială cu accesorii pentru descarcerare, a intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Zvoriştea. Pompierii au fost sprijiniți de trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În accident au fost implicate trei autoturisme.

Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranță şi au acordat primul ajutor medical persoanelor implicate în eveniment. Ulterior, nouă persoane, toate conştiente, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare şi tratament de specialitate”, precizează reprezentanții ISU Suceava.

One thought on “FOTO! Accident cu trei mașini și nouă răniți produs de un șofer din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *