Performanță de invidiat. Un elev botoșănean va reprezenta România la Olimpiada internațională de lingvistică de la Dublin

stefan balauca eminescuUn elev al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Botoșani a obținut performanțe remarcabile anul acesta la olimpiadele naționale. Este vorba de Ștefan Bălăucă, elev în clasa XI-a, care s-a întors recent cu un rezultat de excepție de la Olimpiada națională de lingvistică, care a avut loc în perioada 12-14 mai, la Ilfov: premiul II. El va face parte din lotul celor patru elevi care vor reprezenta România la etapa internațională a competiției de la Dublin din Irlanda.

like facebookLa această olimpiadă au mai obținut premii elevii: Pînzariu Onisim, clasa a IX-a, Liceul ”Regina Maria” Dorohoi- premiul al II-lea; Moroșan Eric-Alexandru, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani- premiul al II-lea și premiu special; Cardaș Tudor-Darius, clasa a VIII-a, Colegiul Național ”A. T. Laurian” Botoșani,-mențiune.

Ștefan Bălăucă a mai fost selectat în lotul lărgit de pregătire pentru etapa internațională la matematică, fizică și ”Științele pământului”.

 

 

 

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Performanță de invidiat. Un elev botoșănean va reprezenta România la Olimpiada internațională de lingvistică de la Dublin | Europedirect Botoșani

Lăsați un comentariu

*