Bătaie într-un bar terminată tragic. Un tânăr a murit, iar altul a ajuns în închisoare

bataie in barO bătaie care a avut loc într-un bar din județul Botoșani s-a terminat tragic. Un tânăr a murit, iar altul a ajuns după gratii.

Totul s-a petrecut în noaptea de 1 spre 2 mai 2016 într-un bar din Flămânzi.

Atunci, Cristi Panaite, în vârstă de 22 de ani, din sat Storeşti, comuna Frumuşica, s-a luat la bătaie cu mai mulți tineri

like facebookPe fondul unui conflict spontan, acesta l-a lovit pe Ionuț Boutiuc cu pumnii în zona capului, proiectându-l la sol. În acel moment, victima s-a lovit cu capul şi de pardoseala de ciment, cauzându-i-se în acest mod leziuni ce au condus la deces.

Agresorul a fost judecat pentru săvârşirea infracţiunii de „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”, fiind condamnat, în această săptămână, la patru ani de închisoare cu executare. De asemenea, acesta a fost obligat să plătească familiei victimei daune de 100.000 de lei.

Decizia Tribunalului Botoșani nu este definitivă.

2 thoughts on “Bătaie într-un bar terminată tragic. Un tânăr a murit, iar altul a ajuns în închisoare

  1. Cam asta e nivelul educatiei din mediul rural botosanean… condoleante familei !!! Iar faptasului : ,,la multi ani, cu executare,, !!

  2. nu l judeca..nu stii filmul actiunii..unii au atacat altul s a aparat..poate de frica..cine stie.pacat de agresor..22 ani..aproape fara viitor..pacat de victima..un tanar care s a stins..pacat de noi,de mediul general,nu doar rural..nu cred ca parcul tineretului,grivita,centrul vechi,stau mai bine,pacat de consecintele educatiei in romania,pacat de manele si cocalari,pacat de hotii din conduceri,pacat de omul de rand prost si usor de manipulat…pacat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *