FOTO! Autoutilitară din Botoșani implicată într-un accident cu patru mașini. Patru persoane au fost rănite

accident22O autoutilitară din Botoșani a fost implicată într-un accident de circulație care a avut loc vineri după amiază, la ieșire din Siret spre Suceava. Patru mașini s-au ciocnit, iar patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care și șoferul din Botoșani.

Modulul SMURD al Gărzii de Intervenție Siret şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuți au intervenit în urma unui accident rutier produs la ieşire din oraşul Siret spre Suceava. În sprijinul pompierilor a intervenit şi un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.
accident6În eveniment au fost implicate 4 autovehicule, în care se aflau, în total, cinci persoane. Una dintre acestea a rămas încarcerată şi a fost extrasă de către salvatori.

După evaluarea medicală, trei persoane, conştiente, au fost transportate la spital, una la UPU Suceava şi două la CPU Siret.

La final, pompierii, cu o autospecială cu apă şi spumă, au sablat carosabilul, îndepărtând scurgerile de carburanți şi lubrifianți, pentru prevenirea producerii altor accidente.

Din primele informații, o femeie de 36 de ani, din localitatea Dornești, a intrat într-o depășire neregulamentară, iar în timp ce era pe contrasens i a lovit un alt autoturism, care a ricoșat într-o altă mașină, dar și o autoutilitară din Botoșani.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

2 thoughts on “FOTO! Autoutilitară din Botoșani implicată într-un accident cu patru mașini. Patru persoane au fost rănite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *