Noi angajări la Spitalul Județean. Vezi posturile scoase la concurs!

spitalul judeteanNu mai puțin de 14 posturi au fost scoase la concurs de Spitalul Județean. La Compartiment Bucătărie sunt scoase la concurs două posturi de muncitor necalificat și un post de îngrijitor curățeni.e Concursul este programat pentru 30 mai iar dosarele de concurs se pot depune până pe 22 mai.

La Compartimentul ORL este scos la concurs un post de asistent medical debutant, cu concurs pe 12 iunie, iar la Ambulatoriul Integrat sunt vacante două posturi de asistent medical, cu concurs pe 14 iunie.

like facebookPe Secția ATI este vacant un post de infiormier-concurs pe 16 iunie, iar pe Secția Ortopedie este scos la concurs un post de infirmier și un post de bramcardier-concurs 19 iunie.

Și pe secția Neonatologie sunt scoase la concurs două posturi de asistent medical-concurs pe 21 iunie.

Pentru concursurile care se vor desfășura pe 12,14, 16, 19 și 21 iunie, dosarele se depun până pe 2 iunie. Concursul constă în probă scrisă, practică și interviu.

De asemenea, la Compartimentul curățenie sunt scoase la concurs trei posturi de îngrijitor curățenie. Dosarele se depun până pe 31 mai, iar concursul este programat pe 13 iunie.

Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *