Gunoiul s-ar putea scumpi din nou anul acesta. Vezi cu cât!

gunoiTaxa de salubrizare ar putea fi majorată din nou până la sfârșitul anului. Cel puțin asta susțin reprezentanții societății Urban Serv, care spun că majorarea va fi de până în 10%. Și asta în cazul în care cheltuielile cu colectarea, transportul și depozitarea gunoiului la Stăuceni nu vor fi acoperite.

like facebookEste posibil ca tarifele să sufere o mică modificare, în sensul în care o parte din cheltuielile care nu sunt acoperite în momentul actual cu transport, colectare  și depozitare și în principal de cheltuieile cu precolectarea selectivă, care este o problemă. Influența va fi până în 10% din tariful existent la nivelul Urban Serv. În al doilea semestru s-ar putea să venim cu o propunere de majorare”, a menționat Drelciuc.

Noile tarife vor trebui aprobate de Consiliul Local. Botoșănenii de la blocuri plătesc în acest moment pentru gunoi 13,1 lei pe lună de persoană, iar la case 12 lei pe lună.

 

2 thoughts on “Gunoiul s-ar putea scumpi din nou anul acesta. Vezi cu cât!

  1. Scumpiti totul dar nu va ganditi la oameni ca nu prea mai au cu ce plati? vreti sa infigeti cutitul pana la os dar in scurt timp oamenii vor iesi in strada…aveti grija…flacara mocneste deja si scanteia va sari in scurt timp…

  2. Este o mare nesimtire din partea Urban Serv sa mai scumpeasca gunoiul. Ei il iau de la populatie si societati comerciale in mc si il dau la groapa in kg. Un mc la Urban Serv inseamna 330 kg , dar cantarind un mc de deseu menajer, nu are mai mult de 85 kg, doar daca mai pui si niste pietroaie de la borduri si niste mercur sa ajunga la 330 kg. Diferenta care o incaseaza Urban Serv de la populatie si societati si cat platesc ei la groapa de gunoi, unde este???? Hotie pe fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *