Costel Șoptică: Avem nevoie de unitate în partid

costel sopticaSenatorul Costel Șoptică, candidat la funcția de președinte la PNL Botoșani, a declarat, vineri, la ședința Consiliului de Coordonare Județean, că își dorește cu adevărat unitatea în PNL. El a menționat că și echipa pe care o are în spate își dorește acest lucru și că această echipă nu ține cont ”de parcursul politic anterior fuziunii membrilor ei, ci de valoarea fiecărei persoane”.

like-facebookAvem nevoie de unitate în partid. Este un lucru esențial pe care trebuie să-l realizăm. Am încercat să coagulez în această echipă tot ce am crezut eu că are mai bun ca resursă umană în acest moment PNL, o echipă care să exprime unitate, identitate, eficiență și echilibru”, a afirmat Șoptică.

El a reiterat ideea ca în PNL nu trebuie să nu mai existe ”foști și foști”.

De astăzi, toți suntem colegi ai PNL. Semnalul de unitate pe care trebuie să îl dăm astăzi în teritoriu, trebuie să plece de aici. Strategia mea, strategia noastră este cea de echipă care să exprime clar unitatea pe care ne-o dorim cu adevărat”, a adăugat Șoptică.

 

 

3 thoughts on “Costel Șoptică: Avem nevoie de unitate în partid

  1. Sa-mi spui tu mie si nu neaparat mie,dar prostimii din orasul asta cu ce-ai fost tu de folos populatiunii de cand esti tu in politica. Daca raspunzi la intrebarea asta concret si concis esti un adevarat Costelino. Cu ce-ai ajutat tu lumea asta din oras? Ce-ai facut tu pt oamenii astia??? Pun pariu c-o sa taci mut la intrebarea asta:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *