FOTO Trei tineri prinşi cu mascaţii după ce au tâhărit doi bătrâni şi pe fiul acestora

talhari suceava mascati1Trei tineri au fost ridicaţi, joi dimineaţă, cu mascaţi şi aduşi la audieri, fiind bănuiţi că sunt implicaţi în tâlhăria ce a avut loc la începutul anului în satul Sârbi din comuna Vlăsineşti.

Cei trei au fost prinşi în oraşul Fălticeni, judeţul Suceava, şi au fost aduşi la audieri la IPJ Botoşani. În faţa jurnaliştilor unul dintre ei a menţionat că nu i-a agresat pe bătrâni.

Cei doi soţi Dumitru, de 90 de ani şi Elena, de 87 de ani, au fost bătuţi crunt de tâlhari ce i-au forţat să lea dea agoniseala de-o viaţă, nişte bani ascunşi într-un borcan.

like facebookFiul lor, Constantin, de 50 de ani, nu a putut reacţiona fiind imobilizat la pat. După ce au fost loviţi bătrânii nu au mai putut ieşi din casă şi au anunţat vecinii abia a doua zi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tâhărie.

talhari suceava mascatitalhari suceava mascati2talhari suceava mascati3talharie vlasinesti masina politie in fata unei case

 

4 thoughts on “FOTO Trei tineri prinşi cu mascaţii după ce au tâhărit doi bătrâni şi pe fiul acestora

  1. iar intre banuitul talhar si cei 2 care-l duc de brat nu e nicio diferenta. Aia 2 sunt politisti?? Cu fata aia de ciuflingari??? Asta e Politia???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *