Inspector ONJN trimis în judecată de DNA. Anunţa agenţii economici de controalele ce urmau

ion teodorescu inspector la dnaProcurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, au dispus trimiterea în judecată a inspectorului Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, Ioan Teodorescu pentru infracţiunea de folosirea în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Potrivit ancgetatorilor, în data de 25 iunie 2014 Ioan Teodorescu i-a spus lui Costel Calistru, administrator al firmei Panayotis SRL să îi transmită lui Costică Ţîncu,administrator al firmei SC Bestar SRL Paşcani, că urmează să fie controlat.

„Inculpatul Teodorescu Ioan, cu intenţie şi prin intermediul numitului Calistru Costel, a furnizat informaţii nedestinate publicităţii, pe care le-a cunoscut prin prisma atribuţiilor sale de serviciu, numitului Îîncu Costică, administrator al SC BESTAR SRL PAŞCANI, referitoare la efectuarea unor controale în ziua următoare la punctele de lucru ale societăţii, privind respectarea legislaţiei în materia jocurilor de noroc, în scopul asigurării protecţiei omului de afaceri şi evitării aplicării unor sancţiuni potrivit legislaţiei în domeniu”, se arată într-un comunicat al DNA.

like facebookDosarul a fost înaintat Tribunalului Botoşani. Ioan Teodorescu mai este judecat şi în dosarul regii păcănelelor, pentru luare de mită.

Exclusiv! Un fost comisar al Gărzii Financiare, acuzat că lua șpagă. Procurorii DNA: era agresiv

2 thoughts on “Inspector ONJN trimis în judecată de DNA. Anunţa agenţii economici de controalele ce urmau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *