Doina Federovici face un apel la consens şi stabilitate în PSD

doina federovici- psd botosaniSenatoarea Doina Federovici, care şi-a depus, vineri, candidatura pentru preşedinţia PSD Botoşani, susţine că îşi doreşte consens şi stabilitate în partid. Ea a anunţat, printr-un comunicat de presă, că îşi propune să facă echipă cu parlamentarii, primarii, conducerea CJ şi consilierii judeţeni şi locali pentru a pune în aplicare programul de guvernare.

Îmi doresc să creez consens și stabilitate în cadrul organizației și împreună cu echipa de parlamentari, primari, conducerea Consiliului Județean, consilieri județeni și locali să punem în aplicare programul de guvernare realizat de președintele PSD, domnul  Liviu Dragnea și de specialiștii noștri de la centru”, a precizat Federovici.

like facebookEa a subliniat că, la Conferința Județeană care va avea loc pe 30 aprilie, va propune tuturor membrilor PSD „să susțină proiectele importante pentru județ și măsurile pe care trebuie să le luăm pentru ca botoșănenii să simtă într-adevăr că au mai mulți bani în buzunar, că beneficiază de servicii publice mai bune, de o infrastructură pusă la punct și că sunt respectați de autoritățile locale”.

Numai împreună, cu abordări și soluții constructive, putem să ne menținem în primele 10 organizații PSD din țară. Însă, acest lucru nu îl pot face singură, ci doar în colaborare cu toți colegii mei alături de care am câștigat, în calitate de șef de campanie electorală,  toate rundele de alegeri din 2012 până în prezent. Cred că acest lucru s-a datorat în primul rând coeziunii din partid, a faptului că am ascultat întotdeauna problemele botoșănenilor și am răspuns prezent la  fiecare solicitare venită din partea comunităților locale”, a mai spus Federovici.

Federovici îl va avea contracandidat la şefia PSD pe Costică Macaleţi.

loading...

3 Comentarii

 1. Maria spune:

  In principiu si eu sunt de acord cu cele spuse de Federovici, insa practica …. omoara principiile. Casa-i in tenis, cum spunea marele actor trecut la cele vesnice.

  Răspunde
 2. Botosanean spune:

  Stimabila,alegerile s-au câștigat datorită implicării in campanie a fostului premier Ponta si a măsurilor luate in mandatul sau!Nu-ți face iluzii deșarte ca tu in calitate de coordonator ai avut vreun merit!!!Daca nu erau alegeri pe lista,nici tu si nici Budai,Lupascu,Trufin nu prindeati urma de mandat de parlamentar…Asta e…Am pierdut noi,botoșănenii…De cand ai apărut nu ai creat decât discordie,ai promovat bârfa si ai înjunghiat pe la spate…Daca platesti sa apara niște comunicate fara sens,nu înseamnă ca ești si apreciata ca politician pt ca orașul e mic si toti iti stiu trecutul …Dumnezeu nu doarme!!!PS Sper ca „Haretiștii” sa piardă aceste alegeri…E timpul pentru schimbare la PSD Botosani!!!

  Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

 1. Doina Federovici face un apel la consens şi stabilitate în PSD | Moldova24

Lăsați un comentariu

*