Medic de la UPU sancționat pentru că a vorbit urât unui pacient

medic Stefan BerceaUn medic de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean a fost sancționat de către Comisia de Disciplină a spitalului, după ce un pacient a reclamat că i-a vorbit urât. Este vorba de medicul Daniela Babei, care a fost sancționată cu avertisment scris pentru comportament neadecvat.

like facebookPacientul acuza comportamentul neadecvat a doamnei doctor Babei, iar comisia a finalizat cazul sancționând-o  pe doamna Babei cu avertisment”, a spus medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

De altfel, reprezentanții Spitalului Județean ”Mavromati” au anunțat că angajații unității vor învăța cum să se comporte cu pacienții. Asta după ce mai mulți pacienți sau aparținători au reclamat atitudinea și comportamentul cadrelor medicale din spital. Potrivit reprezentanților unității spitalicești, în acest sens vor fi organizate cursuri de instruire a personalului pe teme de comportament, la care vor participa atât medici, asistenți sau infirmieri.

 

 

loading...

1 Comentariu

  1. andrei spune:

    Foarte bine! Felicitari!!!! in sfarsit prima sanctiune (indreptatita) pt „dna” doctor. sper sa mai urmeze si sa fie luat ca exemplu de ceilalti medici ce au un comportament deviat.
    BRA VO!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*