Marius Budăi: „Încep să se vadă rezultatele guvernării PSD”

marius budaiParlamentarul social-democrat Marius Budăi, membru în Comisia pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților a anunțat astăzi că încasările la buget pe trimestrul I le-au depășit deja pe cele din trimestrul I din 2016, conform datelor statistice.

Încep să se vadă rezultatele guvernării PSD. În primul trimestru am reușit să aducem mai mulți bani în buzunarele românilor, așa cum am promis în campania electorală. Creșterea economică poate fi simțită direct de foarte mulți cetățeni: creșterea salariului minim, scutirea pensionarilor de plata CASS, creșterea pensiei minime garantate, majorarea salariilor din sănătate, educație și administrație publică, creșterea cu 50% a salariilor actorilor, gratuitățile pe CFR pentru studenți și dublarea fondului de burse studențești, eliminarea celor 102 taxe, toate acestea au adus sau au lăsat mai mulți bani în buzunarele multor români”, a declarat deputatul PSD Marius Budăi.

like facebookExistă surse bugetare cu 1,5 miliarde mai mari decât necesarul pentru creșterea pensiilor și salariilor. Pentru anul 2017, toate creșterile de salarii și pensii (inclusiv cele adoptate în prezent) vor totaliza un efort bugetar de 16 miliarde lei (10 salarii + 6 pensii).

Este o percepție falsă că Guvernul Grindeanu e preocupat doar de măriri de pensii și salarii. Se acordă o atenție deosebită și încurajării mediului de afaceri care poate susține creșterea economică. Investitorii americani au apreciat că echipa lui Grindeanu este guvernul din Europa de Est care sprijină în cea mai mare măsură mediul de afaceri. Continuă investițiile străine în România. Așa cum am spus în campania electorală, PSD încurajează astfel de investiții. Am fost acuzați că speriem investitorii, dar iată că de la începutul anului foarte multe companii mari au venit în România. Atunci când vorbim de 3Pillar Global, Dräxlmaier, Daimler sau Enel vorbim de activități economice cu valoare adăugată mare, deci cu salarii mai bune pentru români, ceea ce duce la creșterea clasei de mijloc”, a adăugat Marius Budăi.

 

5 thoughts on “Marius Budăi: „Încep să se vadă rezultatele guvernării PSD”

  1. Mulțumim pentru drumul Botoșani Târgu Frumos! Multumim pentru străzile din Botoșani! Se vede guvernarea de la o posta! Mulțumim pentru prețul crescut la gaze, la pâine . Mulțumim pentru viitoarele „creșteri” de salarii din 2022. Mulțumim pentru salariile de mizerie din mediul privat! Multumim pentru incompetenta alesilor , a promovării în funcții publice a neamurilor psd-iste și pentru inteligenții noștri parlamentari.

  2. ce de-a cot codaceala pe acesti ouatori de margele ca gaina babei.un sofer ajuns ad-tor de cantina ,un brancardier din sofer, o nevasta de sofer, un tractorist de vlasinesti, cotcodacesc toata ziua pt. niste margelute.parca ar aveai ei vrrio vina ca s-au dat cativa gritari la pensii si salarii.cat despre incasari; astea s-au facut si fara voia voastra. la voi limba de lemn:foaie verde si-o lalea dati gios din plop fa ileana.

  3. Ma da iuti di minti Budahai asta pi tati li stii. Creca le-an vatat cand era soferul sefului PSD, asa cum-anvatat Turcanu florin la pnl. D-aia au agiuns amandoi asa mari mahari Budahai ad-tor di cantina di undi a castigat experenta de deputat iar lupasacu Bracardier undi a-nvatat mesrie de deputat.O sa videti c-o sa curga dupa aistea numai riuri di lapte si miere de alghina bre.Iar dupa d-na senatore nevasta de sofer o sa iasa numai oua di aur.cotcodac.

  4. Poate ne spune domnul in cauza si ceva despre investitiile de la bugetul de stat ca realizarile enumerate le simtim deja. Poate merge in piata si ne spune si noua ce constata in comparatie cu aceiasi perioada a anului trecut(ma refer la preturi). Sau a uitat sa mai faca piata!

  5. Mariusica se vede domnule se vede, se vede cum tu (un incapabil – si asta nu e o jignire, e o realitate) esti o nulitate. Mergi pe la Doinita sa iti traseze directiile si sa iti ordone ce ai de spus si eventual mai schimba pantalonii ca s-au ros in genunchi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *