O botoșăneancă va fi prezentă la unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din țară

codrutaO botosaneanca  va reprezenta judetul la unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica usoara din tara. Este vorba despre Festivalul International de Muzica Usoara George Grigoriu de la Braila unde concurentii admisi in concurs canta alaturi de orchestra radio condusa de Ionel Tudor.

Este unul dintre putinele festivaluri din tara la care preselectia concurentilor romani se face cu trei luni inainte, iar cu o luna, acestia se intalnesc cu membrii orchestrei pentru alegerea pieselor si repetarea lor. Botosaneanca ce a reusit sa treaca de preselectiile care au avut loc pe data de 1 aprilie anul acesta este Codruta Barariu, in prezent, studenta.

like facebookTanara va canta in concursul de la Braila care va avea loc in perioada 24-26 mai. Ea se pregateste in momentul de fata, muzical,  la Iasi, cu profesoara Anca Apetroaie. La Braila, la editia de anul acesta, a XIII-a, Codruta va avea parte de 11 concurenti din tara si alti 12 din strainatate, din tari ca Italia, Elvetia, Ucraina, Rusia, Bulgaria sau Malta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *