Unul dintre cei mai influenţi primari din PSD desfiinţează o creşă. Ce vrea să pună în loc!

centru de dializa in municipiul Dorohoi
Foto: realitateadorohoiana.ro

Unul dintre cei mai influenţi primari din PSD a anunţat intenţia de a desfiinţa o creşă şi de a o transforma în centru de dializă.

Este vorba de primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, care a anunţat că va concesiona spaţiile creşei municipale către o firmă privată.

Măsura este luată în contextul în care Guvernul PSD a acuzat numărul mic de creşe din România şi a prevăzut în programul de guvernare construcţia a 500 de noi creşe în toată ţara.

like facebookPrimăria Dorohoi a anunţat că va concesiona prin licitaţie publică cu strigare imobilul compus din clădire creşă P+E+Pod, având suprafaţa construită la sol de 364.00 mp şi 838,00 mp suprafaţa construită desfăşurată, precum si terenul aferent in suprafaţă totala de 1188.00 mp, strada Berzei, nr. IB, în vederea realizării unui centru medical.

Potrivit anunţului Primăriei, licitaţia va avea loc  pe 3 mai 2017, ora 10.00. la sediul Primariei Municipiului Dorohoi.

One thought on “Unul dintre cei mai influenţi primari din PSD desfiinţează o creşă. Ce vrea să pună în loc!

  1. Cresa nu functioneaza de foarte mult timp iar schimbarea destinatiei cladirii si – mai ales – deschiderea unui centru de dializa deraneaza probabil unele interese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *