A cumpărat un autoturism din Italia cu documente false. Ce explicație a dat șoferul polițiștilor de frontieră

ford politiePoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit în trafic, în localitatea Dorohoi,  un autoturism marca Ford Transit, înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul român Paul A., de 45 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani. Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inspecţie tehnică periodică, iar în urma verificărilor efectuate, au constatat că documentul prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond al unuia autentic, fiind fals.

like facebookBărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul din Italia, iar în anul 2016, când a constatat că expiră inspecţia tehnică periodică, a plătit 80 de euro unei firme din Suceava pentru o nouă inspecţie tehnică periodică, fără a avea cunoştinţă că documentul este fals.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

 

One thought on “A cumpărat un autoturism din Italia cu documente false. Ce explicație a dat șoferul polițiștilor de frontieră

  1. E cea mai mare porcarie cu masinile inmatriculate in Bulgaria. Intelegem toti ca erau taxe mari la inmatriculare dar acuma ar trebui macar sa fie obligati sa-si faca asigurari in Romania daca nu le inmatriculeaza in tara. Chiar daca asigurarile sunt valide, ce te faci cind ai un accident si vinovatul iti da polita facuta in Bulgaria ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *