Societatea Urban Serv va transporta deșeurile pe zona patru a județului, începând cu luna iunie. Ce schimbări se anunță la nivelul societății

Urban ServSocietatea Urban Serv a câștigat în instanță licitația privind transportul deșeurilor pe zona patru, decizia Curții de Apel Suceava fiind definitivă și irevocabilă. Directorul societății, Simion Drelciuc, a declarat că instanța a dat câștig de cauză autorității contractante Ecoproces Botoșani, care a declarat câștigătoare oferta societății Urban Serv. El spune că urmează să se semneze contractul cu ADI Ecoproces pe zona patru, contract care va avea o valabilitate de opt ani.

like facebookAstăzi (nr.marți) s-a pronunțat Curtea de Apel Suceava și ne-a dat câștig de cauză. Suntem considerați câștigători și urmează ca în zilele următoare să purtăm discuții cu reprezentanții Ecoproces privind modalitatea de încheiere a contractului. Din momentul în care se semnează contractul avem la dispoziție 56 de zile până să intrăm efectiv în operarem adică la începutul lunii iunie”, a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Acesta susține că odată cu derularea acestui contract se va produce și o reorganizare la nivelul societății. Astfel, vor fi scoase la concurs câteva posturi de șofer, însă se va face  și o redistribuire de personal de pe un compartiment pe altul.

Vom vedea dacă nu este necesară o redistribuire de personal, pentru că s-ar putea din cel existent să desființăm o parte din posturi și atunci va fi o redistribuire în partea cealaltă. Vom facem și angajari, chiar și cu redustribuire. Vreo patru-cinci posturi”, a adăugat Drelciuc.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *