VIDEO Şoferiţă cu tupeu! După ce nu a acordat prioritate unei maşini, a blocat intersecţia pentru a-l lua la rost pe celălalt şofer

soferita blocat intersectieO şoferiţă a dat dovadă de un tupeu incredibil, după ce nu a acordat prioritate într-o intersecţie din municipiul Botoşani şi mai mult decât atât a blocat intersecţia pentru a lua la rost şoferul ce nu i-a dat „voie”.

S-a întâmplat luni la prânz pe strada Octav Onicescu la intersecţie cu bulevardul Mihai Eminescu, când şoferiţa aflată la volanul unui Renault Koleos se îndrepta dinspre Calea Naţională şi a făcut stânga pe bulevard.

like facebookNu a acordat prioritate unui alt autoturism ce venea din sensul opus şi mai mult decât atât a blocat cealaltă maşină pentru a adresa injurii. Femeia nu a ţinut cont nici că o autospecială de poliţie trecuse doar cu câteva secunde prin intersecţie. Tot incidentul a fost filmat de celălalt şofer şi pus pe internet.

 

9 thoughts on “VIDEO Şoferiţă cu tupeu! După ce nu a acordat prioritate unei maşini, a blocat intersecţia pentru a-l lua la rost pe celălalt şofer

  1. iti dai seama…sute de situatii de genul asta sunt in fiecare zi….mare branza ca s-a bagat aia si asta vezi-Doamne a lasat-o sa treaca….astea sunt soferii de week-end care vezi-Doamne respecta litera legii…In plus nu vad sa fie injurat…nu vad nimic nimic din ce se spune….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *