Tânăr dus la Psihiatrie, după ce a făcut scandal într-un bar. Au intervenit echipaje de poliție și jandarmi

politie-furt-300x213Un tânăr de 22 de ani a fost ridicat de polițiști, vineri seară, după ce a provocat un scandal într-un bar din Răchiți. Iulian C. a început să facă scandal în bar pentru că nu mai primea de băut, deși era într-o avansată stare de ebrietate și, pentru că nu i-a fost îndeajuns. a început să sară la bătaie și la barman.

like facebookReprezentanții barului au solicitat sprijinul polițiștilor, care au ajuns la fața locului însoțiți și de un echipaj de jandarmi. Tânărul a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean, unde, de asemenea, s-a manifestat agresiv și față de oamenii legii, drept pentru care a fost dus la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean.

El va primi o amendă usturătoare după ce va ieși din spital, respectiv 1000 lei pentru provocare de scandal.

 

 

2 thoughts on “Tânăr dus la Psihiatrie, după ce a făcut scandal într-un bar. Au intervenit echipaje de poliție și jandarmi

  1. Ce căuta la psihiatrie? Arestul preventiv nu funcționează? De ce trebuie sa plătim spitalizare noi contribuabilii pentru ca politiștii lui peste se spală pe mâini plasându-i la spital pe toți scandalagii și bătăușii ? Poate ca în arest ar trebui sa îi plasam pe oamenii bolnavi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *