Noi angajări la Spitalul Județean. Vezi posturile scoase la concurs!

spitalul judeteanSpitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs șase posturi vacante pe perioadă nedeterminată. Este vorba de un post de asistent medical la Compartimentul ATI, cu concurs pe 5 aprilie, un post de asistent medical pe secția ORL, conncursul fiind programat pe 6 aprilie, dar și un post de asistent medical la Ambulatoriul integrat-concurs pe 7 aprilie.

like facebookȘi la Laboratorul de Radiologie a fost scos la concurs un post de asistent medical, cu concurs pe 10 aprilie, iar pe secția ATI mai este scos la concurs un post de îngrijitor curățenie, concurs pe 11 aprilie.

De asemenea, un post de îngrijitor curățenie a mai fost scos și la Blocul Operator, concurs pe 11 aprilie. Dosarele de concurs se depun la sediul Spitalului Județean până pe 28 martie. Concursul constă în probă scrisă, probă practică și interviu.

 

 

2 thoughts on “Noi angajări la Spitalul Județean. Vezi posturile scoase la concurs!

  1. Scot la concurs posturi cu picatura ,este un deficit enorm de personal si se lucreaza cu solicitare maxima cu sute de ore suplimentare,si nu ne baga nimeni in seama cand spunem ca nu mai facem fata ,ba mai mult ne sfideaza si ne trimite sa lucram la Confectia ,insa inevitabilul s-a produs ,au inceput dramele ,rezultatele expluatarii noastre ,o infirmiera a cazut la serviciu din cauza epuizarii si e pe moarte sau cine stie la ora asta daca mai este in viata. Suntem siguri ca vor inventa si in cazul asta vreo,, SINCOPA”.Domnilor de la conducere ,dormiti linistiti ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *