Botoșănean căutat de polițiști pentru furt

Un tânăr de 25 de ani, din județul Botoșani, împreună cu trei minori din Vicovu de Sus, cu vârste între 14 și 17 ani, au mers la furat din gospodăria une femei de 59 de ani din Vicovu de Sus.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de 7 spre 8 martie, profitând de lipsa unui sistem de   alarmare   sau   siguranță     a   anexei,    prin   forțarea sistemului de închidere, aceștia au pătruns în interior și au sustras unelte agricole și harnașamentul unei cabaline.

Prejudiciul este de aproximativ 2.000 lei. Sâmbătă, 10 martie,  în   urma   continuării   cercetărilor   în   cauză,   polițiștii   au   reușit prinderea autorilor minori. Cei trei  minori   au  recunoscut comiterea  faptei,  prejudiciul  fiind   recuperat  întotalitate.

„Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al patrulea autor și soluționarea procedurală a cauzei”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.

2 thoughts on “Botoșănean căutat de polițiști pentru furt

  1. Domnilor politisti mai aveti un pic si cereti ca fiecare gospodarie sa aiba politist propriu. PE langa alarme si camere si sirene. Rusinica;)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *