Un celebru actor botoșănean se căsătorește. Când va avea loc evenimentul

strunila si nevastaCel mai cunoscut actor originar din județul Botoșani se căsătorește. Potrivit jurnaliștilor de la ziarul Libertatea, Octavian Strunilă se căsătorește cu mama copiilor săi, Oana Botez, cea alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de nouă ani. Dezvăluirea afost făcută de actor, în prima ediție live a show-ului Uite cine dansează!.

Octavian Strunilă se căsătorește cu Oana Botez. Cei doi vor face nunta pe 20 mai, la malul mării. Actorul a făcut totul public, în direct la tv.

like facebookȘtiu că zic soția mea, dar încă nu este soția mea. Apropo, mă însor pe 20 mai, la 2 Mai”, a spus Octavian Strunilă înainte de a intra în rigul de dans alături de Oana Botez, soția lui.

În urmă cu ceva timp, Octavian a povestit cum a cunoscut-o pe Oana.

Ea este balerină și juca într-un spectacol la Teatrul Național de Operetă împreună cu Adrian Ștefan, care îmi este prieten. Am ieșit în oraș cu el și cu colegii lui si asa am cunoscut-o. Apoi am mai ieșit de cateva ori cu acelasi grup și încet ne-am apropiat, am inceput să ne cunoaștem și am descoperit că avem in comun multe lucruri, cum ar fi că citisem aceleași carti greu de gasit, destul de rare. Ne-am cunoscut prin aprilie 2008 și în doua saptamani am devenit un cuplu”, mărturisea Octavian într-un interviu mai vechi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *