O femeie a încheiat opt credite cu documetele unor cunoştinţe şi a luat toţi banii

bani-multiO femeie a ajuns să fie condamnată pentru înşelăciune, după ce a luat 8 credite în numele unor persoane pe care le cunoştea, falsificând documente. Mirela Baciu, de 37 de ani, lucra ca agent de credite pentru societatea Provident Financial România IFN şi iniţial doi pensionari i s-au adresat pentru a face credit la firma pe care o reprezenta. După ce au adus câte o copie de la actele de identitate şi cupoanele de pensie, cei doi au anunţat-o că s-au răzgândit şi nu mai vor împrumut.

Totuşi, fără ştirea lor femeia a continuat demersurile şi a luat un credit de 6.750 de lei. A achitat câteva rate, ulterior înregistrând restanţe.  Alte victime erau chiar vecinii de scară a femeii şi au vrut să contracteze un credit.

like facebookÎn alte cazuri întocmea adeverinţe în fals pentru diverse persoane ca şi cum figurau ca angajate la anumite firme din capitală. În faşa anchetatorilor inculpata a recunoascut faptele şi a spus că a scanat de pe internet ştampilele ce apărea pe adeverinţele false.

Judecătorii au condamnat-o la un an şi două luni de închisoare cu suspendare şi au obligat-o să plătească 10.757, 06 lei precum şi să presteze o muncă în folosul comunităţii la Bibleoteca Judeţeană sau la Casa de Pensii.

 

One thought on “O femeie a încheiat opt credite cu documetele unor cunoştinţe şi a luat toţi banii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *