O actriţă din Botoşani joacă în primul serial filmat cu telefonul mobil

criss2O botoşăneancă a ajuns să joase în primul serial din România filmat cu telefonul mobil. Primul iserial se numeşte ” Când mama nu-i acasă”.  Carmen Tănase,botoşăneanca Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman și Rapha Tudor sunt patru dintre actorii ce vor juca în primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, ce va avea premiera în curând la Happy Channel.

Realizat de Ruxandra Ion, co-producător prin Act Smart House, alături de Antena Group, va avea o abordare unică: o acoperire de 360 grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media: TV, Online și Social Media. Este de asemenea o noutate și din punct de vedere tehnic. “E absolut fascinant să vezi ce poate face un telefon mobil. Tehnica modernă a avansat foarte mult și e normal să o folosim în avantajul nostru. Multe lucruri care erau aproape imposibil de filmat acum au devenit mai simple și asta ne lasă să ne folosim și mai mult imaginația și să nu avem limite în ceea ce facem. Și când la toate acestea se adaugă o distribuție de excepție sperăm ca rezutatul să depășească toate așteptările”, spune Radu Grigore, regizor al iSerialului.

iSerialul “Când mama nu-i acasă” se înscrie în cel mai recent trend global în ceea ce privește producțiile de ficțiune de televiziune și cinematografie, în Statele Unite ale Americii existând deja un festival anual dedicat lungmetrajelor filmate cu telefonul.

like facebook“Sunt foarte bucuroasă că fac parte din acest proiect ambițios, primul serial din România filmat cu telefonul mobil. Personajul meu este diferit de rolurile pe care le-am avut până acum și e o adevărată provocare. Singurul punct comun dintre mine Criss și Miruna, personajul meu din acest serial este pasiunea pentru muzică… în rest, suntem extrem de diferite. Deși echipa este foarte mică toată lumea este entuziasmată și pasionată de subiectul acestui proiect și cred că asta va fi cheia succesului. Abia aștept să văd reacțiile happytelespectatorilor noștri care vor avea o mare surpriză”, spune  botoşăneanca Criss.

 

 

One thought on “O actriţă din Botoşani joacă în primul serial filmat cu telefonul mobil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *