A produs un accident extrem de grav, soldat cu moartea unui motociclist. Ce a pățit șoferul!

accident motocicleta tudor vladimirescuUn bărbat din Botoșani care a produs un accident extrem de grav, soldat cu moartea unui motociclist a fost achitat, miercuri, de magistrați.

Șoferul, care acum are 78 de ani, a fost acuzat de ucidere din culpă, însă, cu toate acestea, a fost găsit nevinovat de magistrații Curții de Apel Suceava.

Accidentul a avut loc în luna mai 2012 pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoșani, atunci când Constantin Stihi, care conducea o Dacia Logan, a făcut un viraj la stânga pentru a intra în curte.

În acel moment, un tânăr de 30 de ani, care circula cu viteză în același sens cu el, nu a observat Dacia, care circula în faţa sa şi care a semnalizat stânga, lovind maşina în plin.

În urma impactului violent, motociclistul Daniel Foca a fost rănit grav, fiind transportat mai întâi la Spitalul Județean Mavromati, iar apoi la clinici din Iași și Târgu Mureș.

like facebookŞoferul autoturismului, Constantin Stihi, era băut. Acesta a fost testat cu etilotestul rezultând o alcoolemie de 0,12 mg/l in aerul expirat.

Inițial, șoferul a fost acuzat de vătămare gravă din culpă, însă, pentru că victima a decedat pe durata procesului penal, încadrarea a fost de ucidere din culpă.

Magistrații suceveni au respins și cererile familiei victimei de acordare de daune civile.

One thought on “A produs un accident extrem de grav, soldat cu moartea unui motociclist. Ce a pățit șoferul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *