Incredibil! Salvatori chemaţi să salveze….un manechin de paie

mumie de paie in zapadaCadrele medicale au fost solicitate, luni seară, să salveze un manechin de paie. O femeie a sunat la 112 spunând că în faţa casei sale este căzut un bărbat şi ei îi este frică să intre în locuinţe. Se temea să se apropie de persoană aşa cum o rugau dispecerii de la serviciul de urgenţă aşa că o ambulanţă s-a deplasat la faţa locului, în localitatea Stânceşti. Cadrele medicale au constat că de fapt bărbatul era un manechin din paie şi îmbrăcat cu haine.

like facebook„Apelanta a fost invitată de operatorul de urgenţă să verifice dacă este o persoană şi mai ales dacă are nevoie de îngrijiri medicale, însă a refuzat. A fost trimis un echipaj medical care nu a găsit o fiinţă umană, ci resturi de paie. Nu este pentru prima dată când ne confruntăm cu astfel de cazuri. Problema nu este că un echipaj de urgenţă a plecat la faţa locului, că asta e meseria noastră. Problema este că dezlocuim un echipaj, care ar putea fi la o urgenţă reală în acel timp”, a precizat medicul Nicuşor Curteanu, pourtător e cuvânt al SJA Botoşani.

2 thoughts on “Incredibil! Salvatori chemaţi să salveze….un manechin de paie

  1. Nu fiti niste „; (” ca alți ! Nimic numai este incredibil sau nou in tara asta. Puneti niste titluri normale si un continut pe măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *