Cătălin Flutur este, în continuare, președintele PNL Botoșani

catalin flutur la pnl botosaniCătălin Flutur și-a dat demisia din funcția de președinte a organizației județene a PNL, însă rămâne, în continuare, la conducerea partidului. Prim-vicepreședintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, a declarat că Biroul Politic Național nu a luat încă nicio decizie cu privire la numirea unui președinte interimar la Botoșani și, ” în consecință, domnul Flutur este în continuare președintele PNL Botoșani, chiar din poziția de demisionar”.

Șoptică susține că alegerile în partid au loc în cel mai scurt timp și pentru a nu fi bulversată activitatea în filialele din țară unde există președinți demisionari, aceștia vor rămâne la conducere.

Luni va fi o nouă ședință BPN, ședință la care va fi prezent atât Cătălin Flutur cât și eu, dar din ceea ce știu eu nici de această dată nu va fi pe ordinea de zi această chestiune, pentru că lucrurile funcționează la Botoșani. Despre alegerile în PNL pot să spuncă vor începe de jos în sus, de la secția de votare la organizația comunală, oraș, municipiu, județ și ulterior la nivel național. Este și o decizie a BPN în care prim-vicepreședintele coordonator are inclusiv drept de semnătură asupra tuturor documentelor pe care le emite o filială județeană. În niciun  caz nu sunhtem într-un vid de management în ceea ce privește Botoșaniul. Vorbim de intervale de timp destul de scurte, deci imediate, și atunci această chestiune, a președinției interimare la filiala Botoșani nu mai are o așa mare apăsare și așa mare problemă”, a menționat Șoptică.

Alegerile în filialele județene PNL vor începe în perioada 1-3 martie și vor fi gata în perioada 1-5 mai. La sfârșitul lunii iunie, respectiv 20-25 iunie, ar urma să aibă loc Convenția Națională, ocazie cu care se va alege președintele la nivel național.

 

One thought on “Cătălin Flutur este, în continuare, președintele PNL Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *