O nouă ediție a concursului „Mesajul meu antidrog”

agentia antidrogCentrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Botoşani, structură teritorială a Agenţiei Naţionale Antidrog lansează în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani,  în săptămâna 06-10 februarie 2017, ediţia a XIV-a a Concursului  Naţional „Mesajul meu antidrog” cu tema „Colorează-ţi viaţa altfel … făra droguri!”.

Concursul, ajuns în prezent la ediţia a XIV-a, reprezintă un proiect sustenabil de tradiţie al Agenţiei Naţionale Antidrog şi al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, fiind un exemplu de bune practici în domeniul cooperării cu instituţiile reprezentative din mediul şcolar. Rezultatele obţinute până în prezent ne încurajează să dăm continuitate acestui demers preventiv, care are caracterul unic de a conferi adolescenţilor încadraţi într-o formă de învăţământ o alternativă la consumul de droguri.

like facebookAstfel, în cadrul ediţiei a XIII-a, la nivelul Judeţului Botoşani s-au înscris un număr de 94 de şcoli gimnaziale şi 30 de licee şi au participat un număr de 140 de elevi de gimnaziu şi liceu din care 28, ocupanţi ai locurilor I-III, au fost premiaţi  de către Primăria Municipiului Botoşani cu premii în valoare de 5663,8 lei.

Prin secţiunile propuse, încercăm să oferim adolescenţilor posibilitatea de a contribui la lansarea unor mesaje pozitive în favoarea unei vieţi sănătoase, fără droguri. Secţiunile ediţiei a XIV-a la care se pot înscrie elevii sunt: film de scurt metraj, spot video, eseu literar, sport şi arte vizuale.

Jurizarea creaţiilor se va realiza în perioada 08-12 mai 2017, iar creaţiile câştigătoare vor fi premiate şi anul acesta prin aportul Primăriei Botoşani.

 

2 thoughts on “O nouă ediție a concursului „Mesajul meu antidrog”

  1. Cănd se publica rezultatele judetene pentru concursul ,,Mesajul meu antidrog” editia XIV Botosani si unde?Va multumesc anticipat si astept un raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *