Un tânăr a lovit cu mașina un polițist. Vezi ce a pățit!

accident calea nationala- botosani- dan hauresUn tânăr de 24 de ani care a provocat un accident rutier a cărui victimă a fost un poliţist de la circulaţie a fost condamnat, vineri, de Judecătoria Botoșani pentru infracţiunea de părăsirea locului accidentului.

Alexandru Paul Onofrei, din localitatea Cătămărăşti-Deal, se afla la volanul unui autoturism Opel, iar pe Calea Naţională, la intrarea în municipiul Botoşani dinspre Cătămărăşti Deal a izbit un alt autoturism Opel condus de agentul Dan Cristian Haureş de la Poliția Rutieră. În urma impactului, poliţistul a fost rănit uşor fiind transportat la spital. Şoferul vinovat de producerea accidentului a plecat de la faţa locului fără încuviinţarea organelor de cercetare penală.

like facebookUlterior, victima din accident a început să şantajeze tânărul şi s-a ales cu dosar penal pentru şantaj. Dan Haureş îl ameninţat pe tânăr că dacă nu îi dă 10.000 de euro va influenţa ancheta privind accidentul şi va primi cea mai aspră pedeapsă. Poliţistul a fost trimis în judecată pentru şantaj.

Vineri, instanța l-a condamnat pe Alexandru Paul Onofrei la un an și patru luni de închisoare cu suspendare și un termen de încercare de doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *