Cutremurător! Un tânăr și-a violat sora mai mică, în vârstă de 11 ani

fetite violateCaz cutremurător într-o localitate din județul Botoșani. Un adolescent de 17 ani și-a violat sora mai mică, în vârstă de 11 ani. Violul a avut loc în luna iunie, anul trecut, în localitatea Balta Roșie, iar fapta a fost scoasă abia acum la iveală, după ce o mătușă a băiatului a anunțat poliția.

Deși părinții au știut că fata lor a fost abuzată de propriul frate, le-a fost frică să îl denunțe. Și asta pentru că băiatul, Nicolae Iulian Bălineanu, era foarte agresiv, bătându-și tatăl și amenințând-o cu moartea pe mamă, dacă îl denunță.

like facebookÎn cele din urmă, tatăl a povestit unei surori din Ilfov, iar aceasta a anunțat Poliția.

Pe numele agresorului s-a întocmit dosar pentru viol, fiind reținut pentru 30 de zile”, a declarat Cătălina Federciuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cazul a ajuns și în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, iar expertiza medico-legală a confirmat faptul că fetița a fost violată.

În urma discuțiilor s-a concluzionat că minora a fost supusă unei traume. Urmează să fie consiliați și părinții. Vineri, în urma anchetei, a fost trimis și un raport către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a declarat Dan Șlincu, directorul DGASPC.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *