Elevă ajunsă la spital, după un accident stupid

elevi la scoalaO elevă a ajuns, joi, în stare gravă la spital, după un accident stupid. Adolescenta, de 16 ani, învaţă la Liceul Grigore Ghica din Dorohoi şi a căzut lovindu-se puternic la coloană. A fost preluată de o ambulanţă şi dusă iniţial la Spitalul Municipal Dorohoi, însă ulterior a fost transferată la Spitalul Judeţean Mavriomati.

like facebookUrmează să se stabilească cu exactitate şi ce a dus la rănirea fetei, asta pentru că, în timp ce medicii aveau informaţii că aceasta a căzut pe scări de la o înălţime de aproape un nivel, tânăra le-a spus cadrelor medicale că a căzut de pe un scaun.

 

2 thoughts on “Elevă ajunsă la spital, după un accident stupid

  1. De ce nu se zice ca era in timpul orei? Unde era profesoara cand s-a intamplat incidentul?
    Daca se zice ca era in pauza, unde era profesorul de servici?
    De ce nu era niciun director in local?
    De ce se incearca musamalizarea cazului de catre profesor? Eleva provine dintr-o familie saraca si se incearca defavorizarea acesteea

  2. tinere! intrebarile tale vor ramane fara raspuns pentru ca, „prestigiul liceului” e mai presus de orice. „prestigiul liceului” este adapost pentru incompetenti, gandirea critica nu e permisa. Nu avem voie sa punem intrebari, sa gasim raspunsuri si mai ales solutii, pentru ca „legea tacerii” e obligatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *