Metodologia și calendarul mobilității personalului didactic din învățământ pe anul 2017-2018 au fost aprobate. Vezi când are loc titularizarea!

profesor-catalogMetodologia privind mișcarea personalului didactic pentru anul școlar 2017-2018 a fost publicată. Reprezentanții sindicatelor locale din învățământ spun că aceasta este în linii mari ca cea de anul trecut. Concursul pentru titularizarea cadrelor didactice în învățământ va avea loc pe 12 iulie, iar probele practice se vor desfășura în perioada 30 mai-30 iunie.

De asemenea, cadrele didactice se pot titulariza cu minim nota 7, iar dascălii care se află în pragul pensionării mai pot continua activitatea la catedră încă trei ani, cu condiția suspendării pensiei pe durata reîncadrării.

like facebookPe 9 ianuarie va trebui constituită comisiei județeană de mobilitate a personalului didactic din învăţământul preuniversitar, prin decizia inspectorului școlar general, urmând ca de pe 27 ianuarie să înceapă efectiv etapele de mobilitate  prin revizuirea deciziilor de numire/transfer/repartizare pe post catedră a personalului didactic titular şi întocmirea listelor cuprinzând personalul didactic titular care îndeplinește condițiile legale de pensionare la 1 septembrie 2017.  Tot până la această dată are loc constituirea catedrelor pentru anul școlar viitor.

Vezi aici metodologia și calendarul mobilității didactice pentru anul școlar 2017-2018!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *