Angajații Primăriei Stăuceni amenință cu greva. Vezi motivul!

primaria stauceniMai mulți angajați ai Primăriei Stăuceni și-au anunțat intenția de a intra în grevă, după ce primarul Relu Burlacu refuză semnarea documentelor pentru achitarea drepturilor salariale, a indemnizațiilor pentru persoanele cu handicap, respectiv indemnizațiilor consilierilor locali aferente lunii decembrie 2016.

Ei și-au notificat în scris intenția de a protesta către prefectul Dan Nechifor.

like facebookDumnealor menționează în adresă că condiționează semnarea acestor documente cu plata unor bunuri și servicii care nu sunt recepționate și care au fost achiziționate fără respectarea prevederilor legale în vigoare. Luni a fost și domnul primar pe la mine și dumnealui a afirmat că va face plata acestor drepturi salariale. El a motivat că este vorba de niște salariați care au un spor de 75% inclus în salar, pentru că gestionează fonduri europene , iar dânsul nu mai vrea să facă plata acelor drept, pentru că le consideră ilegale”, a declarat prefectul Dan Nechifor.

Opt salariați din 17 au semnat petiția înaintată prefectului.

 

loading...

5 Comentarii

 1. Andrei spune:

  Nu le convine ? Sa plece ! Ca e plină primăria de betivi si coate goale care te țin la ușa ! Apasă pe taste de zici ca-S in ghips ! Lăsați tineri sa muncească si dați afara fosilele alea !

  Răspunde
 2. antoanela spune:

  Primarul si-a adus consiliera personala pe care o plateste gros….pana acum s-a descurcat comuna fara consiliera…acum trebuie sa munceasca satenii ca ea sa isi ia leafa si sa stea in birou cu Burlacu!Sa se analizeze contractul primariei cu consiliera si banii din casieria primariei!!!!!!!!!unde sunt? unde se duc?

  Răspunde
 3. Cetatean al comunei Stauceni spune:

  Doar comentariile care va convin ?

  Răspunde
 4. Cetatean al comunei Stauceni spune:

  Angajatii din Stauceni au mari probleme cu disciplina.Doamnele cu greva au salarii nesimțite de mii de lei(5_6) si stau mai mult în medicale .si mai sunt angajate ca administrator si la scoală.deci sa nu le plângem de mila

  Răspunde
 5. Cetatean al comunei Stauceni spune:

  A N I doarme????

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*