UPDATE Oficial! Toţi cei trei tâlhari au fost prinşi. Vezi unde au fost găsiţi cei doi tineri ce au reuşit să fugă iniţial!

daniela gheorghiescu politie

Anchetatorii au reuşit să îi prindă, vineri seară, şi pe ceilalţi doi tâlhari, după ce aceştia au reuşit să fugă din Dorohoi. Ceilalţi doi, Ionuţ Iasciuc şi Cătălin Aniţă de 25 şi 28 de ani, au fost găsiţi în municipiul Suceava, după ce au mai tâlhărit o femeie, de 59 de ani.

Au fost prinşi în cartierul Burdujeni şi au fost ridicaţi şi duşi la sediul IPJ Suceava, urmând să fie transferaţi la IPJ Botoşani.

Din primele informaţii se pare că cei trei se foloseau cu taxiuri. Se plimbau prin municipiul Botoşani şi când vedeau femei singure spuneau taximetriştilor să oprescă.

Coborau, o tâlhăreau şi apoi dispăreau. Aşa au ajuns să comită cinci tâlhării, fiind cunoştinţe mai vechi ale anchetatorilor, toţi având caziere cu diverse furturi. Primul care a fost prins a fost Dragoş Moroşanu, de 20 de ani, ce a fost găsit în Dorohoi şi adus la IPJ Botoşani. În cursul zilei de sâmbătă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani vor lua măsurile preventive.

Ştirea iniţială:

Oficialii Inspectoratului Judeţean de Poliţie au prezentat, vineri seară, situaţia anchetei în dosarul privind cele cinci tâlhării petrecute miercuri şi joi în municipiul Botoşani.

Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani a menţionat că toţi cei trei autori au fost identificaţi, doar unul a fost prins.

like facebookTânărul, de 20 de ani, a fost capturat în Dorohoi, el fiind audiat în aceste momente de poliţişti. Ceilalţi doi au fost identificaţi şi au fost daţi în consemn la frontieră.

„În urma cercetărilor efectuate pe parcursul acestei zile, colegii mei au stabilit identitatea celor trei persoane bănuite de comiterea faptelor din zilele de 14 și 15 decembrie. Una dintre aceste persoane se află în custodia noastră și este în acest moment la audieri. Urmează să fie apreciată dispunerea unor măsuri prevenitve față de aceasta. Celelalte două persoane sunt în continuare căutate de noi și se depun eforturile necesare pentru depistarea acestora”, a declarat Daniela Gheorghiescu. 

 

5 thoughts on “UPDATE Oficial! Toţi cei trei tâlhari au fost prinşi. Vezi unde au fost găsiţi cei doi tineri ce au reuşit să fugă iniţial!

  1. Bagati cu violatorii la puscarie direct si 25 ani inchisoare la satane cu 2 picioare si taiati din cand in cand si pus sare pe taietura

  2. Bravo judiciaristilor ! Sunt cei mai adevărați polițiști, nimeni nu știe cât sacrificiu fac acești oameni. Sunt cei care lucrează ore, zile în șir sau poate chiar mai mult până la rezolvarea cazului. Ăștia sunt polițiști , restul lucrează la poliție. BRAVO !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *